Hókifli, patkó tésztakiszúró rács. Segítségével egyszerre 28 db süteményformát vághatsz kia egyszerre! Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a kiszúrórács segítségével azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű forma. Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a kiszúrórács segítségével azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű forma. Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a kiszúrórács segítségével azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű forma. Egyszerű és gyors a sütemények elkészítése! Nyújtsd ki a tésztát a megfelelő méretűre egy sütőpapíron, te bele a tepsibe, majd a kiszúró formát nyomd bele és vágd ki tökéletesen formázott süteményeket! A forma az ideális sütési távolságot is beállítja, így semmi dolgod nem marad, csak tedd be a sütőbe és süsd készre őket!
- 1 db kiszúróforma + 1 db tésztalehúzó forma
- A kiszúró egyszerre 28 db süteményt formáz kb. 4 cm x 4 cm-es méretre
- Mosogatógépben is tisztítható
- Mérete: 33 cm x 23 cm 1 cm (normál tepsi méretéhez tökéletes)
- Anyaga minőségi műanyag

Diós hókifli
30 dkg liszt
10 dkg porcukor
25 dkg vaj
10 dkg darált dió
A tetejére
20 g vaníliás porcukor
A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, hozzáadjuk a diót, majd az apró darabokra vágott hideg vajat és összegyúrjuk és fél órát a hűtően pihentetjük. Ezután lisztezett gyúródeszkán kb. 3-4 mm vastagra és a kiszúrórács formájára nyújtjuk. A tepsibe helyezett sütőpapírra kiszúrjuk a süteményformákat a ráccsal. Egy nagy tepsibe pont két kiszúrórácsnyi adag fér el. Előmelegített sütőben 170 °C-on (hő-légkeveréssel 170 °C) kb. 15 perc alatt elkészülnek. Akkor jó, ha a széle elkezd már barnulni. A tálcán, vagy sütőrácsra téve hagyjuk őket kihűlni, de még langyosan szórjuk meg vaníliás porcukorral gazdagon!