ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Parti üstház kéménnyel 36

Parti üstház kéménnyel
Parti üstház kéménnyel
Parti üstház kéménnyel
Parti üstház kéménnyel
Parti üstház kéménnyel
Parti üstház kéménnyel
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Parti üstház kéménnyel

Komplett, hagyományos parti üstház kéménnyel, könyökkel. 36-os átmérőjű, 14 literes bográcshoz, vagy grillrácsot, tárcsát is lehet rátenni. Készíthetsz benne gulyáslevest, halászlét, vagy slambucot. Használható grillráccsal, vagy tárcsával is, így a tűz biztonságban elzárva marad és nem kell a kertben külön helyet kialakítani neki. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
21 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Parti üstház főzéshez, sütéshez, abáláshoz, grillezéshez. A tűz zárt térben marad, nem kell a kertben külön helyet kialakítani neki. Az oldalán található ajtón keresztül táplálhatod a benne lobogó tüzet, vagy az izzó parazsat. Használhatod grillráccsal, vagy öntöttvas tárcsával is. A belső átmérője 36 cm, így egy 14 literes bográcsot lehet beletenni. Készíthetsz benne gulyáslevest, halászlét, vagy slambucot, grillezhetsz rajta húsokat, vagy zöldségeket. Egyszerűen szétszedhető, így kényelmesen el is viheted magaddal horgászáshoz, kempingezéshez, ha befér az autóba. Hagyományos disznóölések elmaradhatatlan kelléke volt, ebben abálták a szalonnát, de itt készült a tepertő is. Tartós használatra alkalmas, matt feketére festett vaslemezből készült.

- Parti üstház 36 cm (1mm) + kémény + könyök
- Anyaga: matt fekete lemez
- mérete: 36 cm belső átmérőjű, 55 cm magas, láb hossza: 23 cm, üst belső magassága: 31 cm
- 14 literes bográcshoz megfelelő méretű
- Bruttó súlya: 5,6 kg
- Tisztítása: nedves, majd száraz ronggyal töröld át! Kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

Fontos figyelmeztetések:
- Az üstház és tartozékai használat közben felforrósodhatnak, ezért használj sütőkesztyűt!
- Gyermekeket ne engedj a közelébe sem! 
- Győződj meg arról és gondoskodj róla, hogy az üstház csak fix, vízszintes talajon álljon!
- Soha ne használd zárt térben!
- Soha ne hagyd őrizetlenül a használatban lévő üstházat!
- Használat után oltsd el a tüzet!

Üstházzal könnyebb az idényjellegű gyümölcsök tökéletes feldolgozása, a befőzés és a lekvárkészítéshez is. Ha nagyobb mennyiségű lekvárt, vagy befőttet szeretnél készíteni, nagyméretű eszközökre lesz szükség. Ilyenkor jól jön egy nagy üst, amibe több kilónyi gyümölcs is belefér, így egyszerre készülhet az egész adag befőtt, vagy lekvár. Az üstöket azonban nem egyszerű kezelni, leginkább éppen a méretük okán, ezért kell az üstház hozzájuk. Üstökből lehet kisebb méretűeket is kapni, de egy átlagos fazékhoz képest még ezek is óriási nagynak számítanak. De mi is az üstház? Nos gyakorlatilag egy kályha az üst alatt, ami gondoskodik arról, hogy folyamatosan égjen a tűz és főhessenek a benne lévő gyümölcsök. Az üstházakhoz tartozik kémény is, így a füst gond nélkül tud távozni a megfelelő helyen, ugyanakkor alul egy kis ajtó biztosítja a tűzhöz való kényelmes hozzáférést. Az üstház lehetővé teszi, hogy hatalmas méretű üstök alá is probléma nélkül rakjunk tüzet, ráadásul a szeles, esős időben se jelent így gondot tűz biztosítása. Nem mellesleg az üstház a biztonságról is gondoskodik, hiszen a szabad tűzzel szemben itt zárt helyen vannak a lángok, ezért jóval kisebb az esélye bármiféle balesetnek. Mind a vasból, mind a rozsdamentes acélból készült üstházak nagyon tartósak, ezért szinte egyszeri beruházásnak számítanak. Hosszú évekig nem lesz többet gondunk ilyesmire, amennyiben vigyázunk rájuk. Ha rendszeresen teszünk el befőttet, főzünk lekvárt, vagy vágunk disznót, baromfit, vagy egyszerűen csak szeretünk főzni a szabadban, mindenképpen érdemes beruházni egy üstházra.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek