ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

POP IT stresszoldó logikai társasjáték

POP IT stresszoldó logikai társasjáték
POP IT stresszoldó logikai társasjáték
POP IT stresszoldó logikai társasjáték
POP IT stresszoldó logikai társasjáték
POP IT stresszoldó logikai társasjáték
POP IT stresszoldó logikai társasjáték
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

A TikTok-ot meghódító társasjáték. Pop it logikai társasjáték, fidget eszköz szórakozáshoz, stresszoldáshoz, relaxációhoz korosztálytól függetlenül. A játék oldja a stresszt és a szorongást, segít ellazulni, növeli a koncentrációt ezzel a tanulás, vagy a munka hatékonyságát. A Pop It buborékpukkantó szilikonjáték bármely korosztály számára kiváló választás! Kiváló azoknak az időseknek, akiknek gyakorolniuk kell a koncentrációt a mentális képességekhez. A divatos, népszerű fidget játékkal fejlesztheted gyermeked logikai gondolkodását, megtanulhatja a páros és a páratlan számok közti különbséget úgy, hogy közben jól is szórakozik. Vízálló, könnyű, kicsi és hordozható, így bárhová elvihető.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
1 890 Ft
Részletek

A TikTok-ot meghódító társasjáték. Pop it logikai társasjáték, fidget eszköz szórakozáshoz, stresszoldáshoz, relaxációhoz korosztálytól függetlenül. A játék oldja a stresszt és a szorongást, segít ellazulni, növeli a koncentrációt ezzel a tanulás, vagy a munka hatékonyságát. A Pop It buborékpukkantó szilikonjáték bármely korosztály számára kiváló választás! Kiváló azoknak az időseknek, akiknek gyakorolniuk kell a koncentrációt a mentális képességekhez. A divatos, népszerű fidget játékkal fejlesztheted gyermeked logikai gondolkodását, megtanulhatja a páros és a páratlan számok közti különbséget úgy, hogy közben jól is szórakozik. Vízálló, könnyű, kicsi és hordozható, így bárhová elvihető. Hasznos időtöltésre is tökéletes utazáskor, autóval, busszal, repülővel, vonattal, nincs elveszthető alkatrésze sem. Ellenálló és rugalmas, szilikonból készül vidám színekben, tartós, kellemes tapintású. Társasjátéknak 5 éves kortól ajánlott. A szenzoros fejlesztőjátékokat és a logikai játékokat egyesíti magában. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Az alap kétszemélyes logikai társasjáték fejleszti a gondolkodást és közben a szem-, kéz koordinációt is.

A játékszabály egyszerű. Aki kezd, választ egy sort és lenyom benne 1-2-3 db, de szigorúan csak egymással szomszédos buborékot. A másik játékos ebben a sorban ugyancsak 1-2-3 db, de a lenyomottakkal szomszédos buborékot lenyomhat. A lényeg, hogy ne te nyomd ki az utolsó buborékot! Ha sikerült úgy nyomkodnod, hogy az ellenfelednek már csak egyetlen buborék marad, akkor nyertél! A haladó játék ugyanezzel a módszerrel történik, azonban itt nem kell a sorokat figyelembe venni. A kezdést követően a következő játékos minden esetben csak szomszédos buboréko(ka)t nyomhat le, de ha többet, akkor úgy, hogy sorozatnak (1-2-3) a végén egy lenyomott buborék kell, hogy legyen. Így az egész táblát egyben használjátok és a vesztes az, akinek az utolsó buborék marad. Természetesen számtalan más játékot is ki lehet találni. Alkossatok magatoknak szabályokat.

3 éves kor alatt nem ajánlott!
Széles körben, sokrétű felhasználásra alkalmas
Logikai társasjáték (5+), szórakoztató, relaxáló és stresszoldó fidget játék
Stresszoldáshoz használata hasonlít a buborékfóliára
Segít a gyerekeknek a logikai gondolkodás és a számtani képességek gyakorlásában
Fejleszti a logikát, koncentrációt és a szenzoros mozgásokat
Mérete: 12,5 cm x 1,5 cm
Szilikonból készült, káros anyagot nem tartalmaz
nem tartalmaz apró, lenyelhető részeket
Vízálló, bárhová magaddal viheted
Könnyen tisztítható

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek