ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Kimaradási engedély

Kimaradási engedély
Kimaradási engedély
Kimaradási engedély
Kimaradási engedély
Kimaradási engedély
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Birtokosa jogosult havonta meghatározott alkalommal a papucsot nyúlcipőre cserélni és egy kis időre züllött útra lépni, elhajlási engedély birtokában elhajolni. Vagy akár aljas módon lerészegedni, valamint nótázni és egész idő alatt indokolatlanul hangoskodni. A hivatalos kimaradási engedély névre szól és fényképes igazolvány.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
1 290 Ft
Részletek

Elhajlási engedély, aminek a birtokban kimaradhatsz egy kicsit tovább is. Nem árt néha lazulni egyet a haverokkal, jól jön néha egy kis szabadság. A hivatalos kimaradási engedély névre szól és fényképes igazolvány. Birtokosa jogosult havonta meghatározott alkalommal a papucsot nyúlcipőre cserélni és egy kis időre züllött útra lépni, akár aljas módon lerészegedni, valamint nótázni és hangoskodni. Ha valaki esetleg szóvá tenné a megzavart nyugalmát, büszkén mutasd fel az igazolványt, hogy ehhez neked bizony jól megérdemelten jogod van. Vicces meglepetésötlet lehet születésnapra, legénybúcsúra, lánybúcsúra, házassági évfordulóra is. Arra figyelj, hogy az engedély csak aláírással hitelesítve érvényes, valamint hogy visszaélés esetén a kiállító fél hatóságilag a használatát időszakosan fel is függesztheti, illetve szomorú esetben végleg be is vonhatja.

Kedvesem, elismerésül az utóbbi időben tanúsított példás magatartásodért, fogadd szeretettel ezt a kimaradási engedélyt, amellyel hozzájárulok, hogy havonta __ alkalommal kimaradhatsz és ezen idő alatt annyit ihatsz, amennyit akarsz.

- Elegáns műbőr kötésű igazolvány
- Mérete: 10,5 cm x 8 cm

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek