ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Mehetsz Drágám igazolvány
Mehetsz Drágám igazolvány
1 290 Ft

Mehetsz Drágám igazolvány

Mehetsz Drágám igazolvány
Mehetsz Drágám igazolvány
Mehetsz Drágám igazolvány
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

A hivatalos kimaradási engedély nőknek. Névre szóló fényképes igazolvány. Birtokosa jogosult havonta meghatározott alkalommal a barátnőkkel kikapcsolódni és egy kis időre züllött útra lépni. Koktélokat inni, más férfiakat hülyíteni, vagy akár aljas módon lerészegedni, valamint visítva röhögni és ezen idő alatt indokolatlanul hangoskodni akár magassarkúban is. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
1 290 Ft
Részletek

A hivatalos kimaradási engedély nőknek. Névre szóló fényképes igazolvány. Birtokosa jogosult havonta meghatározott alkalommal a barátnőkkel kikapcsolódni és egy kis időre züllött útra lépni. Vásárolgatni, plázázgatni, műkörmöshöz menni és mindahhoz, ami a nőket általában kikapcsolja. Ezen idő alatt joga van mindenféle színes koktélokat inni, más férfiakat rövid szoknyában és mély dekoltázzsal hülyíteni, vagy akár aljas módon lerészegedni, valamint visítva röhögni és ezen idő alatt indokolatlanul hangoskodni akár magassarkúban is. Ha valaki esetleg szóvá tenné a megzavart nyugalmát, büszkén mutasd fel az igazolványt, hogy ehhez neked bizony jól megérdemelten márpedig jogod van. Vicces meglepetésötlet lehet születésnapra, lánybúcsúra, házassági évfordulóra is. Arra figyelj, hogy az engedély csak aláírással hitelesítve érvényes, valamint hogy visszaélés esetén a kiállító fél hatóságilag a használatát időszakosan fel is függesztheti, illetve szomorú esetben végleg be is vonhatja. Viszont a kiállító ha aláírta, aláírásával visszavonhatatlan kötelezettséget vállal arra, hogy a hölgy kimaradása alatt a házimunkához tevékenyen hozzájárulnak.

Kedvesem, ezennel írásban is engedélyezem, hogy havonta ___ alkalommal kedved szerint MEHETSZ vásárolni és csacsogni a barátnőiddel. Ígérem, hogy ezen időszak alatt nem szólok be és a házimunkát is elvégzem.

- Elegáns műbőr kötésű igazolvány
- Mérete: 10,5 cm x 8 cm

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek