ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
1 490 Ft

Fánk kiszúró

Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Fánk kiszúró
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Fánk kiszúró és csipesz

Szalagos fánkhoz, vagy mártott donut készítéséhez elengedhetetlen sütemény kiszúró forma. A készlet tartalmaz egy kiszúró formát a tökéletes és egyforma fánkokhoz, valamint egy praktikus csipeszt arra az esetre, ha például csokoládéba mártanád az egyik oldalát.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
Forma
1 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hagyományosan készült szalagos fánkhoz, vagy mártott, amerikai típusú donut készítéséhez használható sütemény kiszúró forma. A magyar konyha elengedhetetlen süteménye a finom fánk porcukorral, fahéjjal, lekvárral, almapürével, vagy akár csokoládéba, karamellbe mártva. Ez a fánkkiszúró készlet tartalmaz egy kiszúró formát a tökéletes formájú fánkokhoz, valamint egy műanyag csipeszt is arra az esetre, ha például étcsokoládéba mártogatnád az egyik felét.

A csomag tartalma:
1 db fánk kiszúró + 1 db fánk csipesz
FIGYELEM! SZÍNBEN A TERMÉK ELTÉRHET!

anyaga: élelmiszer ipari minőségű műanyag
mérete: külső átmérő 8 cm; a belső átmérő 2,5 cm a csipesz: 11 cm

Csokoládés amerikai fánk recept:

Hozzávalók:
60 dkg finomliszt, egy pohár langyos tej, 1/2 csomag élesztő, porcukor, vaníliás cukor, 2 db tojássárgája, 2-3 dkg vaj, pici só, rum aroma, étolaj a sütéshez, 200 g jó minőségű étcsokoládé

A langyos tejet és kis kanál cukorral összekeverjük és felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a 2 evőkanál porcukorral kikevert tojássárgákat, 1 csomag vaníliás cukrot, az olvasztott vajat, egy csipetnyi sót, a rumaromát és összedolgozzuk őket. Belekeverjük a felfuttatott élesztőt, majd kb. fél óráig hagyjuk pihenni. Ha megkelt, kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk és a kiszúróformával kiszaggatjuk. A kis formákat egy tálcán újra kb. 15-20 percig kelesztjük letakarva. Előmelegített étolajban 1-1 percig sütjük, majd megfordítjuk és 1 perc alatt készre sütjük a másik oldalát is. Lecsöpögtetjük róla a felesleges olajat. A kész süteményeket félre tesszük, a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, majd a mártogatós csipesszel a fánkok közepét megfogva az egyik felét csokiba mártogatjuk és tálcán hagyjuk kihűlni. Megszórhatjuk színes cukorkákkal, darált mogyoróval, dióval is.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek