ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

VÍZSZŰRŐ PALACK CSAK H2O
Vízszűrő palack CSAK H2O
2 890 Ft

Vízszűrő palack CSAK H2O

VÍZSZŰRŐ PALACK CSAK H2O
VÍZSZŰRŐ PALACK CSAK H2O
VÍZSZŰRŐ PALACK CSAK H2O
VÍZSZŰRŐ PALACK CSAK H2O
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Aktív szén szűrővel ellátott ivóvíz palack. A legzöldebb, legegészségesebb és legolcsóbb megoldások egyike! Az aktív szén szűrő kiszűri a kellemetlen, vagy nem odavaló dolgokat, így valóban csak vizet fogsz fogyasztani. Egyszerűen csak meg kell tölteni a palackot vízzel és a betétben található, porított, aktív szén végzi magától a dolgát. 

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
2 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Aktív szén szűrővel ellátott ivóvíz palack. A legzöldebb, legegészségesebb és legolcsóbb megoldások egyike! Az aktív szén szűrő kiszűri a kellemetlen, vagy nem odavaló dolgokat, így valóban csak vizet fogsz fogyasztani. Egyszerűen csak meg kell tölteni a palackot vízzel és a betétben található, porított, aktív szén végzi magától a dolgát. Csíraölő, de a mellett nagy hatékonysággal kiszűri a kellemetlen szagot, az elszíneződést, a klórt, az üledékanyagokat, lerakódásokat, növényvédő szereket, ólmot, stb. A csapvízből kellemes, valóban iható frissítő ital válik és ezt egy szűrőbetéttel legalább 300 alkalommal ezt újra megismételheted. Formatervezésének köszönhetően kézbe simul, elfér a táskádban is. Tedd az autóba, vagy a kerékpár palacktartó helyére, vagy vidd magaddal az edzőterembe, sportoláshoz, utazáshoz. Zsebbarát megoldás, ugyanis ha kiszámolod, akkor látod, hogy 6-7 Ft alatt juthatsz 1/2 liter frissítő, tisztított vízhez!

- mérete: 7.5cm x 21,5cm, 500ml-es flakon
- 1 db palack + 1 db szűrő betét
- töltsd meg a palackot vízzel, majd óvatosan préseld ki azt a szűrőn keresztül
- A palack újrafelhasznált PET palackokból készült, BPA, és PVC mentes
- Szabadalmaztatott, cserélhető aktív szén szűrő
- Mosogatógépbe nem tehető, kézi mosogatást igényel
- Könnyen nyitható, csöpögésmentes kupak
- Utazáshoz, sportoláshoz is tökéletes
- A zsebedre is jó hatással van, 6 Ft alatt juthatsz 1/2 liter tisztított vízhez!

Tudományos magyarázat: A porított aktív szénről általánosan tudható, hogy képes eltávolítani a vízből a sokféle nemkívánatos, oldott vegyi anyagot. A porított aktív szén nagy felületének köszönhetően -ahogy a víz áthalad a szűrőn- a szén mikropórusain megtapadnak a szennyeződések. Így javítja az aktív szén a víz ízét. Egyedülálló abszorpciós tulajdonságának köszönhetően csökkenti a szennyeződéseket, mint például az illékony szerves vegyületeket, a szag- és ízrontó anyagokat, a szabad aktív klórtartalmat, az egészségre is ártalmas haloform vegyületeket, az üledékanyagokat, növényvédő szereket, ólmot, stb. Csíraölő hatású, ezenkívül csökkenti a víz szerves anyag tartalmát, a kezelendő víz esetleges finom szennyeződéseit. A szűrő eltávolítja a csapvízből a baktériumokat, rozsdát és egyéb részecskéket is, amelyek nagyobbak a mikropórusok méreténél, ugyanakkor szabadon tovább áramolhatnak az ásványi anyagok, a kálcium, a magnézium, amelyek létfontosságúak a szervezet számára. A palack abszorpciós megkötőképességének kimerülésekor a szűrőbetétet cserélni kell. Egy betét nagyjából 300 újratöltésre (150 liter víz átmosására) alkalmas. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek