ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütőforma készlet
2 290 Ft

Virágfánk sütőforma készlet

Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Virágfánk sütő készlet
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Klasszikus virágfánksütő készlet 
A fánk, vagy a rózsafánk a farsangi időszak elengedhetetlen finomsága volt. Lekváros, porcukros meleg fánkok. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság a formára sütött virágfánk!

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
2 290 Ft
Részletek

Miért ne lehetne változatosabb és különlegesebb a fánk? Nagymamáink kedvenc ünnepi édessége, ami lassan feledésbe merült, de mi megpróbáljuk kicsit új köntösbe bújtatva ezzel a készlettel újjá varázsolni. A fánk anno a farsangi időszak elengedhetetlen finomsága volt, amit minden háziasszony kiválóan el is készített. Akkoriban a hagyományos nagy kerek fánkok illatától volt tele a konyha. Lekváros, porcukros meleg fánkok. Ugye ezekre még Te is emlékszel és összefolyik a szádban a nyál. Nekünk is és úgy gondoljuk, hogy a retro hangulatot ezzel a készlettel fel tudjuk eleveníteni. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!

A mi jól bevált receptünk, amivel tuti a siker!
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.
Elkészítés: A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb. 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és a tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva, vagy lekvárral kínáljuk.

A készlet:
- anyaga: alumínium, fa, műanyag
- 1 db nyél, 4 db különböző, cserélhető forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
- mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek