ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Quilling papírcsík technika szett

	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
	 Quilling papírcsík technika szett
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Quilling kreatív papírcsík technika szett
A minták millióféleképpen variálhatóak, játszhatunk a színekkel, a formákkal és így varázslatos eredmények születhetnek. A készletben találsz egy előre nyomtatott mintával rendelkező kartonlapot, 100db papírcsíkot, mégpedig 10 szín különféle árnyalataiban, valamint a technikához szükséges quilling tollat. A tollon található vágatba kell belehelyezni a papírcsík egyik végét, majd ezzel a kívánt mennyiséget fel tudod tekerni. A munkához szükséged lesz még ragasztóra is. Használhatod a készletben található mintát, vagy rajzolhatsz is egy másikat magadnak! A szalagok élét kell vékonyan bekenni ragasztóval, így a mintára helyezve tudod rögzíteni.

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
1 590 Ft
Részletek

Ez a különnleges kreatív technika már régóta ismert, azonban most éli ismét reneszánszát! A lényege, hogy a készletben található színes papírcsíkokat a quilling toll segítségével feltekerjük, majd az ezekből a feltekert különböző mintákat a szélüket beragasztózva ráragasztjuk egy kartonlapra és így egy lélegzetelállító képet készíthetünk. Régen ezt egy madártollal oldották meg (Quill - toll), innen ered a neve, ma azonban már behasított célszerszám helyettesíti. A minták millióféleképpen variálhatóak, játszhatunk a színekkel, a formákkal és így varázslatos eredmények születhetnek. A készletben találsz egy előre nyomtatott mintával rendelkező kartonlapot, 100db papírcsíkot, mégpedig 10 szín különféle árnyalataiban, valamint a technikához szükséges quilling tollat. A tollon található vágatba kell belehelyezni a papírcsík egyik végét, majd ezzel a kívánt mennyiséget fel tudod tekerni. A munkához szükséged lesz még ragasztóra is. Használj erős ragasztót, ami átlátszóra szárad és ha lehet, matt kivitelben! Használhatod a készletben található mintát, vagy rajzolhatsz is egy másikat magadnak! A minta segítségedre lesz, ugyanis erre kell felragasztani a feltekert papírcsíkokat. A szalagok élét kell vékonyan bekenni ragasztóval, így a mintára helyezve tudod rögzíteni. A feltekert papírokból többféle minta készíthető. Szoros körforma, laza körforma, csepp, szív, hajlított csepp, levél, téglalap, háromszög, stb. Ezekkel a formákkal, színekkel csodákra leszel te is képes!

Quilling papírcsík technika szett tartalma:
1 db quilling toll
1 db 29 cm x 21 cm kartonra nyomott minta sablon
100 db 390 mm x 5 mm színes szalag:
10 szín különféle árnyalatai 100 db papírcsíkon

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Balázs
2024.04.20
A termék kiváló, pont azt kaptam, amit szerettem volna, kislányomnak rendeltem születésnapjára. A kiszállítás gyors, pontos, a kommunikáció úgyszint. Árban szintén elégedett vagyok, bár nem feltétlenül volt a legolcsóbb beszerezhető, de a professzionalizmus, és, hogy megkíméltek az utánajárástól, megéri.
Hasonló termékek