ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
4 990 Ft
ÚJ

Professzionális oltó olló

Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Professzionális kézi oltóolló. Háromféle vágóéllel rendelkezik U, V, Ω, melyek igen magas, kb. 98%-os hatékonyságot nyújtanak a klasszikus oltókések 55%-os hatékonyságával szemben. Az olló formára metszi az ágat, így nem kell kifaragnod őket, hogy egymásba illeszkedjenek és így felgyorsul a munka. Az oltás erősíti a fákat, segít legyőzni az esetleges betegségeket, a gyümölcsfák finomabb, zamatosabb, ellenállóbb termést hoznak és gyorsabban is nőnek tőle. Az oltó ollóval nyugodtan belevághatsz!

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
Javasolt fogy. ár
6,990 Ft
4 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Professzionális oltóolló. Háromféle vágóéllel rendelkezik U, V, Ω, melyek igen magas, kb. 98%-os hatékonyságot nyújtanak a klasszikus oltókések 55%-os hatékonyságával szemben. Az olló formára metszi az ágat, így nem kell kifaragnod őket, hogy egymásba illeszkedjenek és így felgyorsul a munka. Az oltóolló könnyen használható a levelek és ágak levágásában, metszésében, így biztosítva a sikeres oltási folyamatot. Könnyen elvégezheted a fák, cserjék oltását és metszését, nemesítését, beoltását. Az oltás erősíti a fákat, segít legyőzni az esetleges betegségeket, a gyümölcsfák finomabb, zamatosabb, ellenállóbb termést hoznak és gyorsabban is nőnek tőle. Az oltó ollóval nyugodtan belevághatsz!


A vékony profilba hajló acélpengéknek köszönhetően szép metszési felület készíthető! Roncsolás mentesen szeli át a zöld-hajtásokat és a keményebb vesszőket is. legyen az gyümölcsfa, szőlő, vagy virágbokor. Kezelése rendkívül egyszerű, a vágások kivitelezése nem igényel nagy erőkifejtést, akár hölgyek is végezhetik. A készülék végén lévő metszőolló a vékonyabb ágak, levelek, hajtások, a kötöző-, és rögzítő anyagok átvágására használható. A forgatható, hatlapú vágópad kellően rugalmas és ha a felszíne már elhasználódott, rövid szereléssel új felületre állítható. A vágópad, vagy a kés cseréje nem igényel különösebb szaktudást, a csavarok feloldásával egyszerűen kiszabadíthatóak. A használat előtt a szerszám csúszófelületét műszerolajjal célszerű vékonyan bekenni a könnyebb járást elősegítendő. A használat után száraz ruhával töröld át, ügyelj a kés élére. Mielőtt elteszed, a kést paraffin olajjal vékony rétegben kend be és száraz helyen tárold!


Az ollóban található mindhárom kés a vágóélen edzett, ez a körülmény helytelen használatnál az él kipattanáshoz vezethet. Ezért nagyon fontos, hogy az első vágásoknál különös gondossággal járj el. Célszerű az első vágásokat nem túl kemény, maximum 8-10 mm vesszőn végezni, hogy a helyes használatot be tudd gyakorolni. Ügyelj a vessző pontos felfekvésére! Az alany és az oltóvessző lehetőleg azonos vastagságú legyen. A vágás bemélyedő része mindig az alanyban legyen. A vágást a nemes részen, az oltóvesszőn a rügytől kb. 10 milliméterre készüljön.

- Oltó olló
- Edzett nagy széntartalmú SK-4 acél, vágóél
- Fák, bokrok oltásához
- 5-12 mm vastagságú ágakhoz
- Cserélhető pengék, és tartalék vágópad a készletben
- Háromféle vágó profil: V, U, Ω
- Véletlen kinyílás elleni kapcsoló
- Ergonomikus kialakítású markolat
- PVC daraboló blokk
- Ergonomikus kihalkítású műanyag markolat.
- Véletlen kinyílás elleni rögzítő kapcsoló

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bodnár Mihályné
2022.04.26
Nekem már van, nagyon jó, de omega vágóélt szeretnék még vásárolni hozzá. Hol lehetséges?

Hasonló termékek