Átvételi pont: 1214-Budapest II. Rákóczi F. u. 289. nyitva: H-P 9,00h - 13,00h: +36207474880

Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
28 990 Ft

Faszenes kürtőskalács készítő

Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Faszenes kürtőskalács készítő
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Faszenes kürtőskalács készítő

Professzionális faszenes házi kürtőskalács készítő kerti partikra, házibuliba, kisebb-nagyobb rendezvényekre. A kürtőskalács tulajdonképpen egy nagy lyuk, ami körbe van tekerve tésztával. Szóval ne ijedj meg tőle! Ezzel a profi faszenes kürtőskalács készítővel gyerekjáték a sütemény sütés. Nem is kell más csak egy kis faszén előre begyúrt tészta, némi jó hangulat és a család, vagy a barátok. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
Futárszolgálat
már 1,190 Ft-tól!
28 990 Ft
Részletek

Ezzel a profi faszenes kürtőskalács készítővel gyerekjáték a sütemény sütés. Nem is kell más csak egy kis faszén előre begyúrt tészta, némi jó hangulat és a család, vagy a barátok. A kürtőskalács készítő önmagában is masszívan megáll, mivel erős, vastag falú fémből készült. Rakhatod a kerti asztalra, a terasz járólapjára is, de bárhová, ahol biztonsággal tudod sütni a kalácsokat. A faszenet a tálcába kell szórni, majd gyújtófolyadékkal meglocsolni. Ezután várj 4-5 percet és csak utána gyújtsd be a faszenet. Hagyd leégni, amíg a kürtőskalács tésztáját készíted! Így lesz ideje a faszénnek, hogy teljesen átizzon. A kis fa hengereket kend be olajjal, majd tekerd rá a kinyújtott tészta csíkokat úgy, hogy fedjék egymást, majd jöhet a sütés. Nagyon gyorsan halad. Sütés közben forgasd őket, mire az egyiket leveszed, kész is a másik és így sorban. A kürtős kalácsokat ezután ízlés szerint hempergesd meg cukorban, kókuszban, fahéjban és már fogyaszthatjátok is!

Az elkészítés módja:
Hozzávalók: 500 g liszt, 60 g cukor, 2 tojás, 30 g élesztő, 50 g olvasztott vaj, 2,5dl tej, pici só, (fahéjas cukor, vaníliás cukor, darált dió, kókuszreszelék, darált mogyoró, stb.)

A langyos tejhez hozzá adjuk a cukrot és felfuttatjuk az élesztőt A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáöntjük a langyos tejet, és elkeverjük. Az olvasztott vajat és a tojásokat jól összekeverjük, hozzáadjuk a liszthez, ezután kézzel simára dagasztjuk a tésztát, cipóvá formáljuk, meghintjük egy kis liszttel, majd letakarva 30 percig duplájára kelesztjük. A tésztát lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd kézzel 2 cm széles csíkokat vágunk belőle. A kalácssütő fát bevajazzuk, majd a csíkot feltekerjük a fára. Egy tálcára kristálycukrot szórunk, melyben meghengergetjük a tésztát sütés előtt. Faszén fölött, lassan forgatva kb. 10-15 percig sütjük. Akkor lesz kész, ha a cukor már karamellizálódik a tésztán. Ekkor különböző ízesítésekbe forgatjuk, pl. fahéj, vanília, dió, kókusz. Egy kicsit hagyjuk hűlni, majd leütjük a fát. Ha a tészta megsült és a sütőrúd be volt olajozva, a kész kalács egyszerűen lejön. Jó étvágyat kívánunk!

A csomag tartalma: 
1 db faszenes állvány
2 db sütőfa

Anyaga: hőálló festékkel ellátott vas, fa, fém

Méretek:
- az állvány mérete: 35 cm x 29 cm x 30 cm
- a faszén (belső) tárhely: 31 cm x 10 cm x 22 cm
- a sütőrúdak mérete: 63 cm hosszú, legnagyobb átmérője: 5,5 cm
- tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mosogasd el! Ne áztasd!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Ajtai Lászlóné
2021.10.31
Hamar megérkezett a kürtőskalács sütő. Mint mindent, ezt is ki kell tapasztalni, mármint a jó tészta receptet. Végül nagyon megszerettük a sütőt és a két unokám is már követeli rajtam. Praktikus és masszív, ezért évekig tudjuk használni
Előnyök: Gyorsan kész a kürtőskalács. Alig fordul a henger 3-4-et és kész is
Hátrányok: Amikor tele van már elégett faszénnel, akkor kár hogy nincs teteje, mert a sütés után az udvaron a kihűlt hamut elfújja a szél. Mi ezért egy régi polc lappal szoktuk lefedni
Hasonló termékek