ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
12 990 Ft

Egyedi Utcanév tábla

Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Egyedi Utcanév tábla

Egyedi, akár névre szóló utcatábla a saját kívánságod szerint. Eredeti méretben, eredeti anyagból és az eredetivel egyező módon készítve, festve!  Garantáltan olyan ajándékot tudsz adni, amit az ünnepelt biztosan elhelyez majd a szoba, vagy a ház falán! Ezek a táblák mind élethű nagyságúak, UV állóak, kültéri használatra is alkalmas horganyzott fémlemezből készülnek égetett festéssel. A különbség csak annyi lesz, hogy a feliratuk a megajándékozott nevét, születési idejét, vagy valamilyen érdekes, vicces tulajdonságát tartalmazza

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
12 990 Ft
Részletek

Egyedi, névre szóló utcatábla a kívánságod szerint. Eredeti méretben, eredeti anyagból és az eredetivel egyező módon festve! Legyen szó Valentin napról, születésnapról, évfordulóról, esküvőről, ballagásról, anyák napjáról, ez az egyik legmeghökkentőbb de legaranyosabb ötlet. Garantáltan olyan ajándékot tudsz adni, amit az ünnepelt biztosan elhelyez majd a szoba, vagy a ház falán! Ezek a táblák mind élethű nagyságúak, UV állóak, kültéri használatra is alkalmas horganyzott fémlemezből készülnek égetett festéssel. A különbség csak annyi lesz, hogy a feliratuk a megajándékozott nevét, születési idejét, vagy valamilyen érdekes, vicces tulajdonságát tartalmazza. A táblára bármi felkerülhet! Nevezz el az ünnepeltről teret, utcát, sétányt, esetleg sugárutat! Születésnaposnál a tábla tetejére írjuk a várost, az alsó részére pedig például a születésnapi dátumát, ami majd a végtelenbe mutat. Valentin napra, esküvőre a pár neve, valamelyik fontos dátum és város kerül rá. Ballagásra, vagy diplomaosztóra pedig az iskola helye lesz a város, a házszám pedig amikor elkezdte az iskolát és amikor befejezte azt. Nem kell a miatt aggódnod, hogy az ajándékozott egy év múlva szomorúan mutatja a kifakult, tönkre ment ajándékodat! Ezek a táblák ugyanis időtállóak, nem műanyagból, hanem kültérre/beltérre is alkalmas horganyzott fémlapból készülnek, UV álló festéssel. Csakúgy, mint ahogyan azok, amiket a házak falán találsz. Az utcanév táblák sarkaiban egy-egy lyuk található, így könnyen rögzíthetők bármilyen felületre. A megrendelése nagyon egyszerű! A megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban írd meg, milyen feliratok kerüljenek a táblára és küldünk egy grafikai látványtervet e-mailben jóváhagyásra. Ha minden rendben van, akkor elkezdjük a gyártást, ami általában maximum 5 munkanapot vesz igénybe.


- kizárólag ELŐRE FIZETÉSSEL rendelhető!
- eredetivel megegyező minőségű, méretű: 60 cm x 20 cm
- a csomag tartalma: egyedi szöveggel készített eredeti méretű és anyagú utcatábla
- anyaga: UV álló, égetve festett horganyzott fémlemez
- a termék ára már tartalmazza a kért felirat árát is
- elkészülési idő: az összes adat és az utalás beérkezését, valamint az azt követően megküldött látványterv elfogadását követőn 5-7 munkanapon belül postázzuk !!!

Megrendeléskor a megjegyzés rovatban add meg az egyedi szöveget a készítéshez!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
DÉNES GYÖRGY
2023.10.11
Köszönöm a szép és gyors munkát, nagyon meg vagyok elégedve.
Igazolt vásárlás
Faragó Éva
2023.07.30
Nagyon együttműködő, pontos és kedves szolgáltatást kaptam.
I.Kati
2023.07.10
Nagyon rendes és segítőkész partner, gyorsan és hibátlanul teljesített, köszönöm!
Igazolt vásárlás
Pálfi Magdi
2023.05.14
Maximálisan meg voltunk elégedve a termékkel és a díszcsomagolással.
Köszönjük! :-)
Előnyök: Pontosan az, amit reklámoznak.
Hasonló termékek