ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Öntöttvas szalonna és hússütő

Öntöttvas szalonna és hússütő
Öntöttvas szalonna és hússütő
Öntöttvas szalonna és hússütő
Öntöttvas szalonna és hússütő
Öntöttvas szalonna és hússütő
Öntöttvas szalonna és hússütő
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Öntöttvas szalonna és hússütő

Hússütő, szalonnasütő grillezéshez. Süthető benne hús, szalonna, zöldségek, de ostyák sütésére is alkalmas. Nyisd szét a sütőt, majd helyezz a két sütőlap közé szalonnát, vagy húst és ezután zárd össze! Tedd a tűz fölé és engedd, had forrósodjon át a sütőlap. Szalonna sütésnél az erre kialakított nyíláson keresztül csöpögtesd a kenyérre a kisült zsiradékot! Kerti partira, grillezéshez, szalonna sütéshez, ostya sütéshez ajánljuk.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
11 990 Ft
Részletek

Hússütő, szalonnasütő grillezéshez. A felforrósított öntöttvas jól vezeti a hőt, a sütés így élvezetesen különleges lesz. A megfűszerezett sütnivalót átjárják az ízek, a felesleges zsiradék és szaft pedig kinyerhető akár sütés közben is. Süthető benne hús, szalonna, zöldségek, de ostyák sütésére is alkalmas. Nyisd szét a sütőt, majd helyezz a két sütőlap közé szalonnát, vagy húst és ezután zárd össze! Tedd a tűz fölé és engedd, had forrósodjon át a sütőlap. Néha érdemes megfordítani! Szalonna sütésnél az erre kialakított nyíláson keresztül csöpögtesd a kenyérre a kisült zsiradékot! Kerti partira, grillezéshez, szalonna sütéshez, ostya sütéshez ajánljuk.

Anyaga: öntött vas, fa
Mérete:58,5 cm hosszú; a sütőfelület 15 cm átmérőjű
Súlya:2.3 kg
Használható: szabad tűzön
Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mosogasd el, szárítsd meg és kend be a felületét zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében!

Használata: Első használat előtt távolítsd el a rozsdásodást gátló védőviaszt! Ehhez semleges folyékony mosogatószerrel mosogasd el, öblítsd le és töröld tökéletesen szárazra a vasat! Kend ki vastagon zsírral, vagy olajjal és alaposan hevítsd fel, hogy a zsiradék a felületbe beleégjen! Hagyd lehűlni, majd ismételten mosogasd el a fent leírtak szerint!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek