ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

4 az 1-ben toll + lézer + UV + UV

Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Több funkciós golyóstoll. A hagyományos toll mellett láthatatlan írásra alkalmas UV tollbetétet is tartalmaz, valamint az olvasáshoz szükséges UV lámpát és egy prezentációs lézer mutatót is.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
1 990 Ft
Részletek

Univerzális toll többcélú felhasználásra. A toll tekerhető fejjel rendelkezik, így ha jobbra tekered akkor a normál, kék tollbetét bújik elő, ha balra, akkor pedig az UV tintás tollhegy. A toll testén két apró kis fém gomb van, az egyik az UV tintát láthatóvá tevő UV LED fényt kapcsolja be a toll végén, a másik pedig a prezentációs lézer pointert. Mindkettő nagyon hasznos és jó ha kéznél van. Az UV lámpát használhatod bankjegyek, utalványok ellenőrzésére is a láthatatlan írás megjelenítése mellett, a lézert pedig prezentációkhoz. Nem mellesleg pedig a játékos cicák és kutyák örömmel kergetik a kicsi kis piros pontot, ami még napsütésben is tisztán látszik. Az UV toll igazi kuriózum. Készíts titkos írást, küldj személyes üzenetet, amit csak ti tudtok, hogy hogyan válik láthatóvá. Persze azt nem mondjuk, hogy így puskázzatok a suliban, mert jobb tanulni, mint bármi rafinált dologhoz nyúlni, de ezerféle felhasználása lehet. Hivatalos iratok, szerződések diszkrét megjelölésére is alkalmas, amit csak az tud, aki elvégezte azt. Gyermekeknek is nagyszerű játék. Csak rajzolj valamit vakon és nézd meg a végeredményt! Praktikus ajándék ügyvédeknek, iskolásoknak, azoknak, akik előadásokat tartanak, vagy olyannak, ahol fontos a bankjegy, vagy utalvány eredetiség ellenőrzése. A toll 3 db LR41 gombelemmel működik, ami kereskedelmi forgalomban is kapható. A készlet tartalmaz egy garnitúra próbaelemet, amit javaslunk tartós elemekre cserélni. Szembe TILOS világítani vele! A toll elegáns, masszív kivitelű, a csomagolása fémdoboz, így akár ajándéknak is kitűnő!

4 az 1-ben!
Normál golyóstoll
UV golyóstoll (UV tintát tartalmazó toll, ami csak UV fényben látható)
Beépített miniatűr UV LED lámpa
Lézermutató

Az UV filchez képest hátránya, hogy a golyós tollbetét miatt minimálisan nyomhatja a papírt is, bár ha óvatos vagy, akkor ez kiküszöbölhető, bár az UV filc még leghalványabb karcot sem hagy a papíron.

Lézer infó: A laser hullámhossza 630-680 nm, hatótávolság 800 méter, lézersugárzás <1mW (2. Osztály), vörös. Alkalmas prezentációkhoz, távoli pontok megmutatására. Szembe világítani TILOS és veszélyes! Impulzus, szakaszos használatra van tervezve. Folyamatos használat esetén, túlmelegedés miatt a termék meghibásodhat. Ilyen esetben a termék halvány, halványodó piros fényt bocsájt ki. Ez a fény is káros a szembe való jutásakor! Az így meghibásodott készülékre -a helytelen használat miatt- nincs garancia!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek