ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Tükrös LED ébresztőóra hőmérővel

TÜKRÖS LED ÉBRESZTŐÓRA HŐMÉRŐVEL
TÜKRÖS LED ÉBRESZTŐÓRA HŐMÉRŐVEL
TÜKRÖS LED ÉBRESZTŐÓRA HŐMÉRŐVEL
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

TÜKRÖS LED ÉBRESZTŐÓRA HŐMÉRŐVEL

LED ébresztő óra tükörborítással, 12/24 időmód beállítással, dátum, ébresztő és hőmérő funkcióval. Az egyik legkedveltebb óránk, hiszen bárhová helyezhető és bárhová magunkkal vihető. Az óra tükörlapja akár pipere tükörként is használható, ha éppen nincs kéznél más. Nem akarunk ötleteket adni, de amikor a haverjaid jönnek kártyázni, akkor mögöttük legyen a „tükrös óra” így minden lapot pontosan látni fogsz. Az óra annyi fényt bocsájt ki éjjel, hogyha netán megéheznél, akkor is megtaláld a hűtőszekrényt. A kijelző fényereje két fokozatban állíthatod, így nappal is jól látható az idő és a lakás hőfoka. Este 22h után csökkentett módba vált az óra, hogy a fénye ne zavarjon, de reggel újra teljes pompában tündököl, hiszen automata. Szuper jó hír, hogy naptár funkció is került a kis fehér dobozba, szóval reggel azonnal tudod, hogy milyen nap van.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
2 990 Ft
Részletek

Az egyik legkedveltebb óránk, hiszen bárhová helyezhető és bárhová magunkkal vihető. Az óra tükörlapja akár pipere tükörként is használható, ha éppen nincs kéznél más. Nem akarunk ötleteket adni, de amikor a haverjaid jönnek kártyázni, akkor mögöttük legyen a „tükrös óra” így minden lapot pontosan látni fogsz.

Az óra annyi fényt bocsájt ki éjjel, hogyha netán megéheznél, akkor is megtaláld a hűtőszekrényt. A kijelző fényereje két fokozatban állíthatod, így nappal is jól látható az idő és a lakás hőfoka. Este 22h után csökkentett módba vált az óra, hogy a fénye ne zavarjon, de reggel újra teljes pompában tündököl, hiszen automata. Szuper jó hír, hogy naptár funkció is került a kis fehér dobozba, szóval reggel azonnal tudod, hogy milyen nap van.

A kijelző mérete 15x 7cm. Választható: zöld kijelző színben.

Az óra 3 db AAA-s elemmel és USB portról és power bankról is működtethető.

Az elem nem tartozék!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek