ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Szolár kemping zuhany

Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Szolár kemping zuhany
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Hordozható szolár kemping zuhany. 20 literes (5gallon) űrtartalma van. Egyszerűen csak töltsd fel vízzel, majd akaszd ki a tartályt a napra! Speciális színe és anyaga van, így néhány órán belül kellemes, meleg vízzel zuhanyozhatsz a gallonon található zuhanyrózsán keresztül.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
2 990 Ft
Részletek

Hordozható szolár kemping zuhany. 20 literes (5gallon) űrtartalma van. Egyszerűen csak töltsd fel vízzel, majd akaszd ki a tartályt a napra! Speciális színe és anyaga van, így néhány órán belül kellemes, meleg vízzel zuhanyozhatsz a gallonon található zuhanyrózsán keresztül. Anyagának köszönhetően a benne lévő víz a napfény hatására, 2-3 óra alatt 50 fokosra is fel tud melegedni. A benne lévő 20 liter víz 3-4 embernek elegendő a gyors zuhanyzáshoz. Összehajtva akár egy hátizsákban is elfér. Tökéletesen használható vadkempingezésnél, hobbitelken, túrázásnál, fesztiválokon. Kényelmet és komfortot biztosít akkor is, ha a körülmények nem adottak! Elég magaddal vinni a zuhanyt és vígan le tudsz fürdeni a sátrad melletti fa alatt. Akaszd fel a legelső fára és élvezd a szabadban való zuhanyozás élményét. Szóval ne feküdj be izzadtan a sátorba, ha illatosan és tisztán is megteheted! Egyrészt sokkal jobban fogsz aludni, majd meglátod! Másrészt pedig gondolj a medvékre is! Te sem ennél szívesen büdös húst, nem?

A csomag tartalma:
- 20 literes műanyag tartály
- Zuhanyfej gumicsővel

Hordozható zuhany, tusoló
Fekete színű, ellenálló műanyagból készült
3-4 zuhanyzásra elegendő vizet tölthetsz bele
Praktikus és higiénikus
Anyaga: könnyű PVC

Figyelem! Hagyj helyet a hőtágulásnak! Ne töltsd színültig a palackot hideg vízzel, ugyanis ha az felforrósodik, a víz kitágul és a palack bosszúból szétrepedhet a belső nyomástól!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek