Átvételi pont: 1214-Budapest II. Rákóczi F. u. 289. nyitva: H-P 9,00h - 13,00h: +36207474880

Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
1 990 Ft

Rózsafánk sütő

Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Kapcsolat
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Rózsafánk, virágfánk sütőforma - Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Futárszolgálat
már 990 Ft-tól!
Ingyenes szállítás
29,990 Ft-tól
1 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!

- anyaga: rozsdamentes acél, fa
- méret: 15 x 2,1 cm a forma, 27 cm hosszú a nyél
- teljes hossz: 46 cm
- Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma néven is ismerik

Rózsafánk recept kb. 20 db elkészítéséhez
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva kínáljuk. 

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Julianna
2022.02.12
Az igért napra, pontosan megérkezett a rózsafánk sütő. Azonnal ki is próbáltam. Hát.... az első 3-4 db. nem sikerült, de a többi tökéletes lett. Mintha évek óta ezzel sütöttem volna. Tökéletes!! Ezentúl CSAK ezt fogom használni. Ami receptet is itt találtam, szuper. Csak ajánlani tudom másoknak is.
Hasonló termékek