ügyfélszolgálat:  +36207474880  telefon/viber/whatsUp

Retró kávéfőző 4 személyre
Retró kávéfőző 4 személyre
4 890 Ft

Retró kávéfőző 4 személyre

Retró kávéfőző 4 személyre
Retró kávéfőző 4 személyre
Retró kávéfőző 4 személyre
Retró kávéfőző 4 személyre
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Retró kávéfőző 4 személyre


Négyszemélyes kotyogó, a kávéfőzők őse. A klasszikus vonalakat idéző, békebeli kávéfőzővel főzött szinte mindenki 40-50 évvel ezelőtt. A lefőzött családi adag presszó kávé minden egyes cseppjében érezni fogod a friss kávé rendkívüli zamatát és erejét, finom kávét készít a reggeli ébredéshez, vagy a hosszúra nyúlt, esti beszélgetésekhez.

Black Friday
Ajándék minden megrendelőnek!
Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,190 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
4 890 Ft
Részletek

Négyszemélyes kotyogó, a kávéfőzők őse. A klasszikus vonalakat idéző, békebeli kávéfőzővel főzött szinte mindenki 40-50 évvel ezelőtt. A lefőzött családi adag presszó kávé minden egyes cseppjében érezni fogod a friss kávé rendkívüli zamatát és erejét, valamint a régi korok letűnt emlékeit! Használhatod gáztűzhelyen, kerámia főzőlapon, elektromos tűzhelyen is, minden megoldással igen finom kávét készít a reggeli ébredéshez, vagy a hosszúra nyúlt, esti beszélgetésekhez.


- 4 személyes, klasszikus kávéfőző
- Gáz-, kerámialapos -, és elektromos tűzhelyen is használható
- Semleges folyékony mosogatószerrel mosható, de kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
- Mosogatógépben nem mosható!
- Alumínium ház


Kezelése: Az idősebbek emlékezni fognak rá, a fiataloknak pedig az alábbiak szerint kell eljárniuk!
1) Szétszerelés: a leszorító csavar felfelé történő csavarozása után a kengyelt hajtsd le, és a kupakot vedd le a kávéfőző aljáról! Vízfeltöltés előtt vedd ki a kávétartó tölcsérét és önts a víztartályba elegendő vizet a nívójelig. Kávétöltésnél helyezd be a kávéval töltött, peremén gondosan megtisztított tölcsért a víztartályba! A főzőbe közepes finomságú kávé kerüljön.

Összeszerelésnél győződj meg arról, hogy a tömítő gyűrű ép és tiszta állapotban van!Gondosan illesztve helyezd rá a kávéfőző aljára a kupakot, hajtsd fel a kengyelt, és a leszorítócsavar lefelé történő csavarásával jól rögzítsd azt! A leszorító csavart csak kézzel szabad meghúzni, szerszám, pl fogó, használata TILOS!


Kávéfőzéshez helyezd a készüléket a tűzhelyre és helyezz a kifolyócső alá felfogó edényt. Mindig ügyelj arra, hogy a kávét kis lángon vagy lassú tűzön főzd le! A kávéfőzőhöz kizárólag őrölt kávé használható! Kevert kávét, vagy más anyagot főzni ezzel a készülékkel nem szabad (pl. pótkávé, kakaó). Ne felejtsd a tűzön a kávéfőzőt! Helyes főzésnél mindig valamennyi víz marad még a tartályban is.

Karbantartás: A kávéfőző használatát követően tisztításon és a vízkő szükség szerinti eltávolításán kívül különösebb karbantartást nem igényel. Ha a biztonsági szelep működése esetén dugulás történt, a készülék lehűlése után a kifolyócsövet és a szűrőlyukakat meg kell tisztítani!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek