ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Masszírozó pisztoly 22

Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Masszírozó gép akkumlátoros
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Masszírozó gép akkumlátoros

Akkumlátoros masszírozó és izomlazító pisztoly. A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére. Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain. A csomag 8 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Tartalmaz lapos, általános fejet, gömb alakút, hegyeset, ezek a test minden területén alkalmazhatóak, a nagy gömb alakú fej a nagyobb izomcsoportokra ideális. A speciális U alakú fej a gerinc melletti izmokhoz alkalmazható kiválóan. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
19 990 Ft
Részletek

A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére. Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain. A csomag 8 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Tartalmaz lapos, általános fejet, gömb alakút, hegyeset, ezek a test minden területén alkalmazhatóak, a nagy gömb alakú fej a nagyobb izomcsoportokra ideális. A speciális U alakú fej a gerinc melletti izmokhoz alkalmazható kiválóan. 

Főbb jellemzői:
- amplitúdó: kb. 1 cm
- frekvencia: 50 Hz
- névleges feszültség: DC12V
- teljesítmény: 18W
- tápfeszültség: 7,4V
- sebességi fokozatok száma: 6
- programok száma: 22
- USB töltőkábel
- töltési idő: kb. 3 óra
- vibrációs szám: 3200~3400 r/min

Fontos! Ha komolyabb ízületi és/vagy izom fájdalmakkal küzdesz, illetve ismert, ezekhez kapcsolódó betegséged van, használat előtt konzultálj orvosoddal!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek