ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Kutyanyírógép RFC-280A

Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kutyanyírógép RFC-280A
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Akkumulátoros kutyanyírógép RFC-280A
 kimondottan házi használatra

Professzionális tudású, nagy teljesítményű akkumulátoros kutyanyírógép, kimondottan házi használatra. Hogy a házi kedvenc mindig tökéletesen nézzen ki, nem kell folyamatosan vagyonokat kifizetni a kutya kozmetikusánál. A vezeték nélküli, akkumulátoros nyírógép cserélhető fix fejekkel rendelkezik. 3-6-9-12 mm. Egy feltöltéssel nagyjából 45 percig üzemel. Otthoni használatra kimondottan tökéletes és a kutyusnak is jobb, hiszen a megszokott környezetben. nyugodtan, bármikor nekifoghatsz a szépítkezéshez.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
7 990 Ft
Részletek

Professzionális tudású, nagy teljesítményű akkumulátoros kutyanyírógép, kimondottan házi használatra. Hogy a házi kedvenc mindig tökéletesen nézzen ki, nem kell folyamatosan vagyonokat kifizetni a kutya kozmetikusánál. Odahaza te is egyszerűen, gyorsan szépítheti a kedvencedet. A vezeték nélküli, akkumulátoros nyírógép cserélhető fix fejekkel rendelkezik. 3-6-9-12 mm. A készülékbe beépített akkumulátor biztosítja, hogy kényelmesen, vezeték nélkül tudd használni, így nem lesz útban a kábel vágás közben. Egy feltöltéssel nagyjából 45 percig üzemel. A nyírógép tartozéka még a tisztító kefe, a hálózati töltő adapter és kenőolaj, a tökéletes futáshoz. Otthoni használatra kimondottan tökéletes és a kutyusnak is jobb, hiszen a megszokott környezetben. nyugodtan, bármikor nekifoghatsz a szépítkezéshez.

- Beépített akkumulátor
- 2db toldalék: 3-6-9-12 mm
- Teljes töltési idő kb. 6-8 óra (Ledes visszajelzés)
- Működési idő: kb. 45 perc
- 220V-ról, adapterrel tölthető
- tisztító kefe és kenőolaj a dobozban
- normál szőrű kutyákhoz ajánlott! 
FIGYELEM!
Hosszú szőrű, vagy nagyon sűrű szőrű kutyák, macskák, stb. nyírása előtt ollóval vágd vissza! Használj kenőolajat! Vágás közben tartsd nyírógépet a megfelelő szögben, hogy tudjon dolgozni! A vágás szögét az állítható toldalékok távtartó lapjának a síkja jól mutatja! Ne akarj merőlegesen vágni! 


Az olaj használata (ha a készletben található olaj elfogy, a WD40, vagy varrógép olaj is tökéletes) minden vágás előtt javasolt! Kend be a kést, mozgasd meg, majd töröld le a felesleget! A kések önélezőek, ezért kenés nélkül előfordulhat gyenge, de érezhető melegedés nyírás közben. Az olaj a sima futás mellett biztosítja a hosszú használhatóságot és a tökéletes vágóéleket.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek