ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Kockásfülű nyúl kulcstartó

Kockásfülű nyúl kulcstartó
Kockásfülű nyúl kulcstartó
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Ráteheted a kocsikulcsot, vagy a lakáskulcsokat. Vigyáz rá és megóvja minden bajtól. Használhatod táskadíszként is, beleteheted a cipzárba.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
2 490 Ft
Részletek

Egyszerűen Ő csak a Kockáfülű nyúl... A Kockásfülű nyúl fülét összetekeri, odarepül ahol baj van. Olyan mint egy 70-es évekbeli úttörő: ahol tud, segít. Ráteheted a kocsikulcsot, vagy a lakáskulcsokat. Vigyáz rá és megóvja minden bajtól. Használhatod táskadíszként is, beleteheted a cipzárba.

- kb. 12 cm magas, kulcstartó karikával.

A Kockásfülű nyúl 1975 és 1978 között a Pannónia Filmstúdióban készült 26 részes magyar rajzfilmsorozat. A sorozat rendezője Richly Zsolt, forgatókönyvírója Marék Veronika volt, zenéjét Balázs Árpád szerezte. Ezúton is köszönjük nekik! A Kockásfülű nyúl különleges tulajdonságokkal felruházott hős: a nevét hosszú füleiről kapta, amelyeket összecsavarva propellernek használ és így repülni is tud. A néhány perces epizódokban ő az örök konfliktusmegoldó, amihez felhasználja különleges képességeit is, de alapvetően belső tulajdonságai segítik. A sorozat többi hősei: Kriszta, Menyus, Kistöfi és „Mozdony” (a rossz gyerek). Bemutatásakor a sorozat szombat esténként futott a Magyar Televízióban, később közel 90 országban mutatták be.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek