Átvételi pont: 1214-Budapest II. Rákóczi F. u. 289. nyitva: H-P 9,00h - 13,00h: +36207474880

14

Háztartási palackprés

Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Háztartási palackprés
Kapcsolat
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Konyhai PET palack-, és aludoboz prés. Ez a műanyag háztartási palackrés alkalmas a 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 literes, nem visszaváltható PET palackok, valamint a 0.33 - 0.5 literes üdítős, sörös aludobozok összetömörítésére.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Futárszolgálat
már 990 Ft-tól!
Ingyenes szállítás
29,990 Ft-tól
3 490 Ft
2 990 Ft
Kedvezmény 14
Megtakarítás 500 Ft
Részletek

PET palack és alumínium doboz prés. Praktikumának köszönhetően igen népszerű azokban a családokban, ahol különös figyelmet kap a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés. A konyhai palack tömörítővel több méretű és fajtájú dobozt tudsz az eredeti mérethez képest, akár 90%-al kisebb méretre préselni. A prés használatához nem kell különösebben nagy erőt kifejteni, így akár a gyerekek is csinálhatják, aminek nagyon fognak örülni. Palackpréselés közben játékosan tanulják és szokják meg a a zöld szemléletet. A palackprés nem dolgozik helyetted, viszont nem kell a konyhapadlón ugrálva baleset veszélyesen "tömöríteni" és még a végeredmény is sokkal jobb lesz!

Használata:
1) Emeld le a színes külső házat!
2) Tedd bele az alapba a palackot, vagy az aludobozt (a sörös dobozhoz használd a betétet)!
3) Helyezd vissza a színes külső részt és nyomd vele össze a palackot! Mielőtt leveszed, tekerd vissza a kupakját!
4) Vedd ki a lepréselt palackod és tedd a szelektív gyűjtőbe!

Gondolkodtál már azon, hogy az ásványvizes cégek mit gyártanak? Bizony, PET palackot. Ma már az igény hatalmas a nem visszaváltható PET palackok és alumínium dobozok használat utáni felszámolására és a préseléssel komoly tárolási és szállítási költségeket takaríthatsz meg, hiszen ezzel kevesebb, mint 20%-ára csökkenthető a kidobandó doboz, vagy palack mérete! Környezettudatos vagy és az újrahasznosítás elkötelezett híve? Akkor ezt a prést Neked találták ki! Gyűjtsd össze a megmaradt italos palackokat, üres sörös-, üdítős aludobozokat és préseld le! Dobd bele a megfelelő szelektív gyűjtőbe, vagy akár keress vele pénzt és add el! Az összegyűjtött alumíniumot pl. a fémhulladékgyűjtő helyek igen magas áron vásárolják és ma már néhány szupermarket-lánc is visszavásárolja! Ha ezt megteszed, akkor aznap már Te is beálltál azok közé, akik egy kicsit már tettek a carbon lábnyomunk csökkentéséért. Ez a műanyag háztartási palackrés alkalmas a 0.5, 1, 1.5, 2, 2.5 literes, nem visszaváltható PET palackok, valamint a 0.33 - 0.5 literes üdítős, sörös dobozok összetömörítésére. Használatához csupán felelős gondolkodásmód, környezettudatos magatartás, szilárd elhatározás és egy kis kézi erő szükséges. Figyelem! A környezettudatos ajándékozást követően a prés használata azonnali függőséget okozhat!

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kiss Nándor
2022.01.31
Gyors kiszállítás,elégedett vagyok teljesen
Székely Sándor
2021.11.01
Nagyon egyszerű és nagyszerű, megérte az árát!
Előnyök: Az aludobozra is jó, nem csak a pet palackhoz
Hasonló termékek