ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Grill villa LCD maghőmérővel

BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
BBQ Smoker - grillező és füstölő
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

LCD kijelzős, maghőmérős, hőmérséklet ellenőrzős BBQ Grill húsvilla

Professzionális grillezéshez húshőmérős grill villa. Valamivel forgatni kell a húst és sima konyhai villával nehézséges, mert a faszén fölött több száz fok van. Ilyenkor a hosszú nyelű grillvilla a nyerő. A nyélen egy LCD kijelző segíti a grill séfünket, hogy a hús sülés közben milyen maghőmérséglettel bír.

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
4 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Professzionális grillezéshez húshőmérős grill villa. A kerti parti egyik, de talán a legfontosabb kelléke a húsvilla. Valamivel forgatni kell a húst és sima konyhai villával nehézséges, mert a faszén fölött több száz fok van. Ilyenkor a hosszú nyelű grillvilla a nyerő. A nyélen egy LCD kijelző segíti a grill séfünket, hogy a hús sülés közben milyen maghőmérséglettel bír. A BBQ hússütő villán beállíthatod, hogy milyen húst szeretnél sütni és azt is, hogy éppen közepesen, vagy jól átsütve szeretnétek majd elfogyasztani. Az LCD kijelzőn nyomon követheted minden forgatáskor, vagy ellenőrzéskor, hogy hol tart a szelet és hogy mennyire került már közel az ínyencfalat fogalmához. Nincs többé nyers hús, vagy szénné sütött cipőtalp! A szakács pedig a tökéletes hús megsütése közben nyugodtan foglalkozhat a vendégek-, és természetesen a saját szomjának csillapításával is.

- LCD kijelzős maghőmérővel szerelt húsvilla
- Az LCD kijelzőn leolvasható és nyomon követhető a hússütés állapota
- A kijelzőn be lehet állítani, hogy marha, bárány, disznó, csirke vagy pulyka húst sütsz, illetve azt is, hogy mennyire süljön át (közepes vagy jól átsült)

Használata: 
A maghőmérős villa segítségével az ételek hőmérsékletét egy pillanat alatt leovashatod és ellenőrizheted. Vedd le a nyélen található elemzáró kupakot, és helyezd bele a 2 db AAA elemet! Figyelj a helyes polaritásra! A MEAT feliratú gombbal válaszd ki a megfelelő hús-fajtát (marha, borjú, bárány, csirke, disznó, pulyka). A hús hőmérsékletének megméréséhez szúrd a villa hegyét a hús legvastagabb részébe, vigyázz arra, hogy kerüld el a csontos vagy zsíros részeket! Tartsd benyomva a TASTE jelzésű gombot! A hőmérséklet érzékelő a villa jobb oldali hegyében található. 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek