Átvételi pont: 1214-Budapest II. Rákóczi F. u. 289. nyitva: H-P 9,00h - 13,00h: +36207474880

Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
1 890 Ft

Elektromos légycsapó

Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Elektromos légycsapó
Kapcsolat
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Szúnyog, légy, darázs és még kitudja hány idegesítő repkedő rovar keseríti meg szabadban töltött kellemes óráinkat. Légy sokkoló, avagy mitől döglik a légy? Igazi sokkoló, bénító hatás minden nem kívánatos repülő rovar ellen. A hagyományos légycsapóval szemben igen nagy előnye, hogy maszatolódás mentes, hiszen reptében suhinthatjuk le áldozatunkat a krematóriumi hatású magasfeszültséggel. Biztonságos, korrekt kivitelezésű, bevizsgált, CE jelzésű termék!

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
Futárszolgálat
már 990 Ft-tól!
1 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szúnyog, légy, darázs és még kitudja hány idegesítő repkedő rovar keseríti meg szabadban töltött kellemes óráinkat. Légy sokkoló, avagy mitől döglik a légy? Igazi sokkoló, bénító hatás minden nem kívánatos repülő rovar ellen. A hagyományos légycsapóval szemben igen nagy előnye, hogy maszatolódás mentes, hiszen reptében suhinthatjuk le áldozatunkat a krematóriumi hatású magasfeszültséggel. Biztonságos, korrekt kivitelezésű, bevizsgált, CE jelzésű termék! 2db 1,5V-os AA ceruzaelemmel (nem tartozék) működik. A gomb nyomva tartásával tölthető fel. Jó minőségű elemet használva egy feltöltéssel 2-3 légyre való energia is képződik. Újbóli gombnyomással ismét feltölthetjük, amíg csak szükséges. A feltöltési idő 1-2 mp. A feltöltési időt a gomb nyomva tartásával szabályozhatjuk. A legjobb hatás érdekben tartsd nyomva a gombot, amikor lesújtasz Zeusz haragjával! A védőrácson belül ne érintsük kézzel, vagy bármely testrésszel, mert a nem várt meglepetés mellett kellemetlen zsibbadást okozhat a hajlatokban. Nyalogatni kimondottan tilos és a mellett egyébként is undorító! Nem is értem, hogy jut ez valakinek egyáltalán az eszébe! Éjszaka a szúnyogok elleni küzdelem látványos szórakozássá válhat, ugyanis ilyenkor jól látható, kis tűzijátékkal fűszerezve vesz végső búcsút, az ütővel eltalált repülő fenevad! Esős időben ne használjuk, mert -bár egy ideig látványos- biztosan tönkre megy! Cserebogárra is hatásos, csak akkor hamar eltömődik és tisztítani kell! Lódarázs, dongó vadászatához csak biztos kezűeknek! Előtte bemelegítés és léggyel történő gyakorlás mindenképpen javasolt! Embertársainkat semmi esetre se csapkodjuk vele, mert utána igen agresszív viselkedést tapasztalhatunk!

- Minőségi, termék 1 év garanciával!
- A kép illusztráció jellegű, a termék néhány részletében, kialakításában, eltérhet, ami a működését, vagy a jelleget nem befolyásolja!
- Figyelem! Nem gyerekjáték!
- Mérete: 45 cm 16,5 cm
- 2 db AA elemmel működik (nem tartozék)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek