Átvételi pont: 1214-Budapest II. Rákóczi F. u. 289. nyitva: H-P 9,00h - 13,00h: +36207474880

E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
449 900 Ft

E-TWOW GT SL

E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
E-TWOW GT SL
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

hétfő-péntek: 08:00 - 14:00
telefon/viber/WhatsUp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

E-TWOW GT SL

A beépített Bluetooth modullal csatlakoztathatod okostelefonodhoz, hogy még többet hozhass ki a rolleredből! Csúcsmodellünk maximalistáknak. Csupán 13,2 kg-hoz társul 35 km/h-ás végsebesség és 40 km-es hatótáv. Dobfékkel és bluetooth csatlakozással az E-TWOW applikációhoz. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
Futárszolgálat
már 1,190 Ft-tól!
Tesztvilág.hu minősítés
Tesztelve!
ARANY
ARANY
449 900 Ft
Részletek

Ismerd meg a FUTURER E-TWOW Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Még merevebb és stabilabb, mint valaha. Az E-TWOW mindig megmutatja nekünk, hogy van feljebb, erősebb, stabilabb. Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló képességekkel rendelkező Futurer E-TWOW  GT SL elektromos rollert!

E-TWOW Connect App 

A beépített Bluetooth modullal csatlakoztathatod okostelefonodhoz, hogy még többet hozhass ki a rolleredből!

 

Integrált dobfék a hátsókerékben. A 40 km-es hatótáv 35 km/h-ás végsebesség kiváló megoldást nyújt a sebesség megszállottjainak. Ez a roller már nem csupán kiemelkedik a tömegből. Olyasmit tud -és azt nagyon jól -amire a többiek már a Booster V esetében is csak irigykedve néztek. Az erőnek, a súlynak, a terhelhetőségnek, a hegymászási képességnek, a sebességnek, a kényelemnek, a praktikumnak, az élettartamnak  és a minőségnek valami olyan különleges elegyét, amit az E-TWOW eddig is jól tudott, de ez a roller még mindig képes ezt egy új szintre emelni.

És hogy mit mond az E-TWOW az új rollerről?: "Az innováció és az elektromos mobilitás szenvedélyének ötvözésével tökéletesítettük elektromos rollerünket, amely így kielégíti az összes helyváltoztatással kapcsolatos igényed!" 

Kinek ajánljuk?: A sebesség megszállottjainak és maximalistáknak. Mindenre is elég. Minden elvárást felülmúl. Bárhonnan bárhova a leggyorsabban, még rövidebb fékúttal. 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek