ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Digitális horgászmérleg

Digitális horgászmérleg
Digitális horgászmérleg
Digitális horgászmérleg
Digitális horgászmérleg
Digitális horgászmérleg
Digitális horgászmérleg
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

 Digitális harcsa mérleg, akár 40kg-os ragadozóhoz is!

Digitális horgászmérleg halakhoz. Rendkívül egyszerű kezelhetőség és pontosság jellemzi. Ha a kampóra akasztott céltárgy (legyünk nyugodtan optimisták, így esetünkben legyen ez pl. egy 34 kg-os harcsa!) minimum 1 másodpercig nyugalmi helyzetben marad, akkor rögzíti és megjeleníti a digitális kijelzőn a tényleges súlyt. Ez különösen fontos a halak mérlegelése során, például horgászversenyen, ahol akár grammok dönthetnek a végső helyezésről! A nyugalmi állapotban rögzített súlyt, hangjelzéssel (egy rövid "csippantással") jelzi a mérleg. 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
1 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A készülék további extra szolgáltatása, hogy a mért érték a kijelzőjéről nem tűnik el! Így nem csupán egyetlen pillanatig látható. A súlyt mindaddig megőrzi és mutatja, amíg a „tare” vagy „on/off” gombot meg nem nyomjuk. A mérleg az elemek kímélése érdekében, 60 másodperc semmittevés után, kikapcsolja magát. A mért súlyt azonnal átváltja akár font-ba (Lb) is! Rendkívül egyszerű kezelhetőség és pontosság jellemzi.


Használati útmutató
1. 3 db AAA (fotó) ceruzaelemmel/akkumulátorral működik (tartozék)
2. A készüléket az „on/off” (vigyorgó száj) gombbal lehet ki/be kapcsolni
3. Ha a kampóra felakasztottad a mérőedényt, hálót, amelyben a halat szeretnéd megmérni, de ennek súlyát nem akarod belemérni, nyomd meg a „tare” (baloldali szem) gombot. Ekkor a mérleg kacsint, majd a számláló ismét lenullázódik és így csak a hal pontos súlyát fogja majd csak mutatni.
4. A „unit” (jobboldali szem) gomb megnyomásával a mért súlyt a mérleg azonnal átváltja fontba (Lb) vagy kilogrammba (kg).
5. A készülék mindig abban a mértékegységben jeleníti meg a termék vagy hal súlyát, amelyben az utolsó kikapcsolás előtti állapotban hagytuk, bár ennek átállítása csupán egyetlen gombnyomás!
1 dkg (10 g) osztással mér és maximális méréshatára 40 kg. 1 font = 453.59237 gramm A fotó illusztráció, a termék néhány részletében esetleg eltérhet!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek