ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Avengers Bosszúállók baby Marvel plüss - Fekete Párduc

Avengers Bosszúállók baby Marvel plüss - Fekete Párduc
Avengers Bosszúállók baby Marvel plüss - Fekete Párduc
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

PÁRDUC

kb. 20 cm magas, Marvel bébi képregényhősök mesefigurái. Hogy megmentsenek téged valami gonosz cselszövéstől és persze közben a világot is! 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
1-3 munkanap
Figura
Fekete Párduc
2 790 Ft
Részletek

A Bosszúállók, The Avengers szuperhős-fantasy film főszereplői most akár mind a te szobádban lehetnek. Kb. 20 cm magas, Marvel bébi képregény hősök mesefiguráit mind összegyűjtheted egy történetbe. A történet alapja a Marvel Comics képregény által életre keltett Bosszú Angyalai nevű szuperhőscsapat, aminek a tagjai például a Pókember, Amerika kapitány, a csodálatos Hulk, a Vasemeber, vagy a Fekete Párduc. De itt van a Galaxis őrzőiből Groot is. Azért jöttek össze egy csapatba, hogy megmentsenek téged valami gonosz cselszövéstől és persze közben mellékesen az egész világot is! 

- kb. 20 cm magas
- Marvel Bosszúállók bébi képregény hős

Évszázadokkal ezelőtt, egy vibrániumot tartalmazó meteorit zuhant le Afrikában, ami megváltoztatta az egész környéket. Öt törzs telepedett le és a helyet elnevezték Wakandának. A törzsek háborúban álltak egymással, de az első Fekete Párduc, azaz Wakanda királya egyesítette őket. Az ország a vibrániumot felhasználva a bolygó legfejlettebb országává vált, de látva a többi ország háborúit, elrejtették magukat és szegény nemzetnek álcázzák az országot.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek