ügyfélszolgálat: +36207474880 - munkaidőben!

Állva pisilő hölgyeknek

Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Állva pisilő Hölgyeknek
Kapcsolat:
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

telefon / viber / WhatsApp: +36 20 7474 880
Email: info@jobbaron.hu

Állva pisiló szilikon tölcsér fesztiválra, kórházba, vonatra és szinte bárhová ahol még fontosabb a higiénia. Hölgyeknek, vagy idősebbek számára is ajánlott, akiknek nehéz bizonyos helyzetekben leülni, illetve felállni, bárkinek bizonyos műtétek után, várandós kismamák számára, szülés után, kislányos szülőknek, fesztiválok illemhelyeinek kiváltására, nyilvános WC-t nem szívesen használóknak megoldás a szilikon női urinal.

 

Garancia
1 év
Kockázatmentes vásárlás
14 nap pénzvisszafizetési garancia
Futárszolgálat
már 1,290 Ft-tól!
Gyors kiszállítás
2-7 munkanap
1 290 Ft
Részletek

Pisilő szilikon tölcsér, vagy állva pisilő ki hogy ismeri. Nagyon jó hasznát veszed, persze csak ha a gyengébbik nemhez tartozol. Fesztiválokon, kórházakban és minden olyan helyen, ahol nem szívesen használnád hagyományos módon a WC-t. A fiúknak könnyű, szokták mondani, de most a lányoknak is megvan a megoldás. A szilikon tölcsér nagyon  rugalmas és kényelmes a használata. Használat után csak elöblíted és vissza is rakhatod egy fólia tasakba a táskád egy rekeszébe, így mindig kéznél lesz és nem kell félned, hogy elkapsz valami ronda fertőzést. Ajándékba is kitűnő ha a barátnőd nagy fesztivál fan és állandóan a koncerteket keresi, de túrázás és kempingezés alatt is hasznos.

Akiknek ajánljuk:
Hölgyeknek, vagy idősebbek számára is, akiknek nehéz bizonyos helyzetekben leülni, illetve felállni, bárkinek bizonyos műtétek után, várandós kismamák számára, szülés után, "Kislányos” szülőknek, fesztiválok illemhelyeinek kiváltására, nyilvános WC-t nem szívesen használóknak.

 

- A termék színben, árnyalatban esetenként eltérhet!
- Teljesen higiénikus és könnyen használható
- Diszkrét, hordozható és újrafelhasználható
- Használat után öblítsd ki és tedd vissza pl. egy önzáró tasakba!
- Úgy tervezték, hogy nem folyik vissza
- Ideális utazási és egészségügyi kiegészítő
- Anyaga szilikonos műanyag, teljesen vízlepergető
- Mérete: 10 cm x 15 cm

A feltaláló, a brit Samantha Fountain nagyszerű ötlete (female urinal) világszerte egyre jobban elterjed a gondolkodó nők körében. A készülék használata egyszerű, bár először egy kis gyakorlás a zuhany alatt nem árt. A tudatos nők ma már inkább elkerülik a fizikai kapcsolatot a nyilvános illemhelyekkel. Az Angliai Nemzeti Egészségügyi Rendszer biztosítja bizonyos műtéteket követően a betegek számára, hiszen emberibb megoldást nyújt, mint az ágytál. Az ország hadseregében szolgáló női katonákat és a Brit rendőrnőket is ellátják ezzel az eszközzel már évek óta.

A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniai terméknek minősül, így a felbontást követően már nem vonatkozik rá a 14 napos elállás!
(PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a  fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.) 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek